Opinion

Lindja e Mesme ka nevojë për një të “dashur” të qëndrueshëm

Nga Steven A. Cook “Vendet arabe papritmas e shikojnë Vladimir Putinin si tërheqës sepse ata ndihen të shpërfillur nga Uashingtoni” … 16
Opinion

“Modeli i 2 gjermanive”, Kosovën e shpie në Beograd, jo në OKB

Nga Prof. Dr. Mehdi Hyseni *** Enver Hoxhaj: “ Modeli i dy gjermanive interesant për anëtarësim në OKB” !!! Parullë … 44
Opinion

Ndëshkimi diplomatik i Kosovës dhe mundësitë e imponuara!

Nga Dreni Dushi Intervenimi i NATO-s në Kosovë paraqet një nga sfidimet më të mëdha në historinë e politikës bashkëkohore … 17
Opinion

Si nën ujë dhe në zjarr, ne, shqiptarët mbesim njësoj të papërgjegjshëm

Nga: Ben ANDONI Në intervistën e dhënë pas një përmbytje, hartuesi i Rregullores së Drinit, Dr. Bardhyl Shehu kujtoi një … 49
Opinion

Kush po e sjell Rusinë në Shqipëri

Nga Enton Abilekaj Mbrëmjen e vonë të 17 majit 2017, ndërsa Edi Rama dhe Lulzim Basha ishin mbyllur në Kuvend, … 44

Të popullarizuara